ASPEN

Aspen is een verzameling met een ecologische ziel. Het is een modulaire keuken met een aluminium frame, 100% recyclebaar, waarop de panelen met de gekozen afwerking zijn gemonteerd, bijvoorbeeld Fenix ​​NTM ® , hygiënisch, anti-vingerafdruk en zacht aanvoelend. Het veelzijdige ontwerp van Aspen is te danken aan de aluminium frames die naar believen kunnen worden gecoat en modulariteit. Het is dus mogelijk om beweging te creëren, zelfs in een compositie die alle orde en symmetrie heeft, verfijnd door de combinatie van Fenix ​​NTM ® , Nodato Cenere eik, glas en zwart Marquinia-marmer.

OPEN KEUKEN EN WOONKAMER

Keuken en samenleven in één omgeving? De elegantie en het aanpassingsvermogen van Doimo Cucine-modules geven de woonkamer smaak en natuurlijkheid, bijvoorbeeld met open compartimenten en bovenkasten, die zichzelf opnieuw uitvinden als hangende onderstellen. 75 CM DEUREN Klassieke kolommen van 60 cm naast kolommen van 75 cm voor bijvoorbeeld grotere koelkasten. FENIX ​​NTA ® Op het eiland ziet de bovenkant van Fenix ​​NTA ® Staal eruit als een metalen oppervlak, zijdeachtig aanvoelend en bestand tegen krassen. DUBBELE KEEL De dubbele tussengroef, tussen de lade en de basisladen, maakt de keuken gemakkelijk te openen en ritme te geven.

 

 

GESTRATIFICEERDE HPL-KEUKEN

Naast de werkbladen in de keuken zijn er in Stratificato HPL onderstellen, kolommen en bovenkasten. Het materiaal, bestaande uit lagen van cellulosevezels en harsen, heeft uitstekende eigenschappen. De Stratificato HPL-keukens zijn hygiënisch, waterdicht, bestand tegen slijtage, belasting en stoom. GESTRATIFICEERDE HPL De bases van de Pietra Palladio HPL Stratified Island simuleren de steen met realisme, een esthetische keuze met een grote impact. OPEN STRUCTUREN De praktische open structuren die tussen de kolommen zijn geplaatst, zijn gemaakt van panelen en planken om de compositie ritme te geven. GOOTSTEEN EN LAMINAAT Met de Unicolor-randlaminaattop kunt u een wastafel onder de top plaatsen met perfect afgesloten kuipen.

 

   

GLAZEN KEUKEN

Keukens met glazen deuren zijn licht en verfijnd, duurzaam en duurzaam. Dankzij deze waardevolle eigenschappen wordt dit materiaal voorgesteld om de aluminium frames van Aspen te bedekken en zo modulaire keukens met glazen deuren te creëren, tussen techniek en ontwerp. GLAS Waterdicht, hygiënisch, krasbestendig, gehard, met afgeronde randen, in zuur geëtste of gepolijste afwerking. INGEBOUWDE KOLOMMEN De minikolommen lijken geschorst, maar zijn gedeeltelijk verzonken in een nis om goed stabiel te zijn. STEENGOED KEUKENBLAD Pietra di Savoia Grigia keukengerei van steengoed is waterdicht en bestand tegen stoten, krassen en schaafwonden.