INFORMATIE

Bendakeukens & Doimo Cucine

Bendakeukens is importeur van hoogwaardige keukens, met een eigentijdse ziel. Zij begrijpt dat in de huidige levensstijl de keuken het hart van het huis is,

De keukens zijn ontworpen en worden geproduceerd door het exclusieve Doimo cucine, geboren in 1994 in Nervesa della Battaglia, een stad op het platteland van Treviso in Noord-Italië, Zij maakt deel uit van de Doimo Group, een van de belangrijkste Italiaanse economische en productieve realiteiten in de meubelsector.

Doimo cucine heeft een lange traditie van houtbewerking en een zorgvuldige studie gemaakt van modellen, materialen met aandacht voor detail en de geliefde Italiaanse smaak. Natuurlijk worden deze principes aangepast omdat we onze tijd leven en ontstaan er daarom nieuwe technologieën en materialen.

Doe het goed

“Doe het niet alleen, maar doe het goed. Voor ons allemaal. “Het is de missie van Doimo Cucine dat Bendakeukens heeft omarmd om duurzame en robuuste keukens aan te bieden, in harmonie met de verwachtingen die mensen hebben voor de meubels van het vertrekpunt van de kamer en hun leven.

  • Onze keukens gaan lang mee omdat ze een hoge kwaliteit bezitten, gecontroleerd door het hele productieproces, dat volledig binnen het bedrijf plaatsvindt, van ontwerp tot productie, en wordt gevolgd door technici op hoog niveau.
  • De R & D-sector van Doimo Cucine in samenwerking met Bendakeukens is altijd voorzichtig met het ontwikkelen en onderhouden van een tijdige kennis van nieuwe technologieën en functies en het gebruik van nieuwe materialen om kwaliteitsoplossingen, trucs en accessoires aan te bieden die altijd beter en milieuvriendelijker zijn.
  • Onze collecties hebben allemaal een eigentijdse ziel, maar ze geven allemaal een precieze levensstijl weer, omdat variëteit de schoonheid is die de wereld kenmerkt. Om deze reden werken we samen met ontwerpers, creatieven, specialisten in de sector, die in staat zijn nieuwe ontwerptrends vast te leggen en deze in projecten te vertalen.