STYLE

Het is een moderne modulaire keuken, aanpasbaar voor afwerkingen, kleuren en 4-deurs openingssystemen: met traditionele groef, vlakke groef, handgreep en push-pull. Het wordt zo een zeer eclectische designkeuken, gekenmerkt door enkele aanvullende details. Onder hen veelzijdige aluminiumconstructies om wand- of plafondstellingen en open meubels te maken; de originele open compartimenten, gedeeltelijk verborgen door de deuren van de aangrenzende kolommen, om nieuwe composities te definiëren; een opening met een transformist en decoratieve keel, die bijna op een slotsysteem lijkt.

EILANDKEUKEN MET GEÏNTEGREERDE AFZUIGKAP

Style is een moderne modulaire keuken met een veelzijdig ontwerp. Deze samenstelling wordt gedomineerd door een eiland met een operatiegebied, een laminaatblad, een snacktafel met houteffect met tafelhoogte en een aluminium structuur met een geïntegreerde kap. PLATTE KEEL Het platte keelopeningssysteem heeft als handvat een metalen profiel dat aan de bovenkant van de deur is geplaatst. ALUMINIUM STRUCTUUR Hier wordt het aan het plafond met geïntegreerde kap gebruikt, ook handig voor het opbergen van potten en hanggerei. OPEN VAK AAN ZIJKANT De kolommen eindigen met het praktische open zijcompartiment om te profiteren van alle beschikbare ruimte.

 

   

KEUKEN MET STENEN BLAD

Style, een moderne modulaire keuken, neemt hier een grote open nis in. De dubbele dieptebodems worden gebruikt als een scheidingswand die zowel in de eetkamer als in de werkruimte met de wasruimte kan worden gebruikt. De bovenkant is van gevlamde, compacte Piasentina-steen, bestand tegen schokken en water. KEEL MET VARIANT Het groefsysteem om de deuren van de basissen te openen simuleert een lange en brede gleuf onder de bovenkant. INGERICHTE BAR Bevestigd aan de muur, verkrijgbaar met LED-verlichting, is het handig voor het vasthouden en ophangen van verschillende gereedschappen.

 

 

STAAL EN FENIX ​​NTM ® KEUKEN

Style is een ontwerp modulaire keuken hier geïnterpreteerd met een roestvrijstalen afwerking voor de basis en details in Fenix ​​NTM ® . De elegante verzonken kolommen maken gebruik van de dubbele hoogte van de modules om voldoende opbergruimte te bieden, zelfs aan de zijkanten die naar de aparte bijkeuken kijken. HOEKCOMPARTIMENT Het open compartiment aan het einde van de kolom staat schuin en loopt frontaal door, achter de deur. DETAILS IN FENIX ​​NTM ® Ze zijn de bovenkant van de aluminium structuur en de vijfde van de divisie, handige spatbescherming voor het gootsteenwater. ALUMINIUM STRUCTUUR Kenmerkend voor Style, hier wordt het gebruikt als een open kast met rookglas en Fenix ​​NTM ® -planken.